Προγράμματα Κατάρτισης ΕΦΕΤ

Αριθμός Πιστοποίησης

ΕΟΠΠΕΠ : 2101576

Περιγραφή Σεμιναρίου

  Σεμινάρια Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων (ΕΦΕΤ)

 

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης I Lettas edu  ενημερώνει τις επιχειρήσεις ότι σύμφωνα με την ΥΑ 14708/10-08-2007/ΦΕΚ 1616 Β/17-08-2007 είναι υποχρεωτική η εκπαίδευση των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τα τρόφιμα και των απασχολούμενών τους.

Κόστος συμμετοχής:  50€  για την εκπαίδευση  και  30€ τα παράβολα για τις εξετάσεις.

– Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Βεβαίωση Εκπαίδευσης ΕΦΕΤ .
– Το κόστος συμμετοχής προκαταβάλλεται

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω;

Με σύγχρονη τηλεκατάρτιση μέσα από μια εύχρηστη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης αρκεί να διαθέτετε υπολογιστή και σύνδεση internet.

1.Σε ποιους απευθύνεται:

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους εμπλέκονται με τον χειρισμό τροφίμων, σε επιχειρήσεις που ασκούν μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες δραστηριότητες: παρασκευή, μεταποίηση, παραγωγή, συσκευασία, αποθήκευση, μεταφορά, διανομή, διακίνηση και προσφορά προς πώληση ή διάθεση τροφίμων. Απευθύνεται επίσης σε υπευθύνους εταιρειών που εμπλέκονται και σχετίζονται με την τροφική αλυσίδα (π.χ. εταιρείες συμβούλων, εταιρείες μυοκτονιών, κατασκευαστών εξοπλισμού, εταιρείες συσκευασίας κλπ.).


2.Περιγραφή:

Τα προγράμματα αυτά αποσκοπούν στη διασφάλιση της ποιότητας, την παραγωγή ασφαλών προϊόντων και την προστασία του καταναλωτή σύμφωνα με τον Κανονισμό 852/2004 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 29ης Απριλίου 2004 για την υγιεινή των τροφίμων. Τα προγράμματα επιπέδου 1 αφορούν κατάρτιση απλών χειριστών σε γενικά θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Η ελάχιστη διάρκεια είναι 10 ώρες. Ο ΕΦΕΤ καθορίζει το ελάχιστο περιεχόμενο των προγραμμάτων, εγκρίνει και ελέγχει την υλοποίησή τους, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, διενεργεί τη διαδικασία αξιολόγησης και εκδίδει τα σχετικά πιστοποιητικά.

 

Θεματικές ενότητες:

ΗΜΕΡΑ 1η :

  1. Εισαγωγή στην ασφάλεια τροφίμων
  2. Μικροοργανισμοί και χαρακτηριστικά αυτών
  3. Τροφοδηλητηριάσεις και η παρεμπόδισή τους
  4. Ατομική υγιεινή και συμπεριφορά του χειριστή τροφίμων

  ΗΜΕΡΑ 2η

  1. Το Εργασιακό Περιβάλλον
  2. Πρακτικές καθαρισμού
  3. Κοινά μιάσματα και έλεγχος αυτών
  4. Νομοθεσία υγιεινής τροφίμων

 
– Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται: Βεβαίωση Εκπαίδευσης ΕΦΕΤ & Coffee Breaks.
– Το κόστος συμμετοχής προκαταβάλλεται

Τα απαραίτητα έντυπα για κάθε εργαζόμενο ή επιχειρηματία που θα καταρτισθεί είναι:

Αίτηση συμμετοχής

Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου σε ισχύ ή ΔΕΛΤΙΟ Ομογενούς ή άλλο κατά περίπτωση νομιμοποιητικό έγγραφο σε ισχύ.

Για περισσότερες πληροφορίες :

  • επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2651049675 – 2651076350 κιν. 6977708470  
  • στείλτε mail :  info@lettas.edu.grκαι   lettas.edu@gmail.com
  • συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος για να επικοινωνήσει μαζί σας ο ειδικός σύμβουλος εκπαίδευσης

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

    a

    Κριτικές

    Αξιολογήσεις

    Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

    Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Προγράμματα Κατάρτισης ΕΦΕΤ”

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

    Post comment