Ονυχοπλαστική

Αριθμός Πιστοποίησης

ΕΟΠΠΕΠ : 2101576

Περιγραφή

Νέα τμήματα ονυχοπλαστικής & Manicure – Pedicure

στα Ιωάννινα – Κέρκυρα!

Επέλεξε το πρόγραμμα που σου ταιριάζει και γίνε επαγγελματίας του χώρου ή άνοιξε τη δική σου επιχείρηση.

1. Ταχύρρυθμο Σεμινάριο Manicure – Pedicure και ονυχοπλαστικής 60 ωρών με εκπαιδεύτρια με τεράστια εμπειρία και επαγγελματία του χώρου ΜΟΝΟ με 450€!

Τα υλικά και ο εξοπλισμός παρέχονται από τη σχολή  ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Ολιγομελή τμήματα στο χώρο που τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Ευέλικτο πρόγραμμα και ωράριο μαθημάτων κατόπιν συννόησης.

2. Πλήρες πρόγραμμα σπουδών 600 ωρών

Απαραίτητο για να πάρετε βεβαίωση σπουδών  που οδηγεί σε ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΤΙΤΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,  με τον οποίο με 2 χρόνια πρακτικής άσκησης μπορείτε να αποκτήσετε άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και να ανοίξετε τη δική σας επιχείρηση.

 

Ύστερα από παρέμβαση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., διευρύνθηκε το πεδίο εφαρμογής των δικαιούχων για τις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής βιομηχανίας κομμωτών- κουρέων και τεχνιτών περιποίησης χεριών και ποδιών, δίνοντας δικαίωμα σε χιλιάδες να λάβουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, συμπεριλαμβάνοντας. και αυτούς που απέκτησαν προϋπηρεσία στην τελευταία πενταετία.
Μετά την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης, η οποία έχει ήδη επεξεργαστεί από τον ΕΟΠΠΕΠ σε εφαρμογή της νομοθετικής ρύθμισης, σχετικά με τις διαδικασίες των εξετάσεων, και να δημοσιευθεί αμέσως το προσεχές διάστημα, ο Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. θα ανακοινώσει αναλυτικά τον Οκτώβριο όλων των πληροφοριών σχετικά με την ψηφιακή υποβολή αιτήσεων μέσω ειδικών πλατφόρμας, την τράπεζα θεμάτων για την προετοιμασία των υποψηφίων και τις ειδικές πληροφορίες για τη διεξαγωγή των πρώτων εξετάσεων.
Οι υποβολές αιτήσεων θα γίνουν δεκτές μόλις ανοίξει η ειδική πλατφόρμα
Σύμφωνα με τις διατάξεις του πρόσφατα ψηφισμένου νόμου 4957/21-7-2022 του Υπουργείου Παιδείας, δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης επαγγελματικής βιομηχανίας Κομμωτών – Κουρέων ή Τεχνικών περιγραφών χεριών – ποδιών, που έχουν οι εμπειροτεχνίτες οι οποίοι συγκεντρώνουν έως την 1η.12.2. 31.12.2017 που ίσχυε) τις εξής προϋποθέσεις: βεβαίωση παρακολούθησης προγράμματος συνεχιζόμενης επαγγελματικής κατάρτισης διάρκειας τουλάχιστον εξακοσίων (600) ώρες στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) στην κομμωτική τέχνη ή αντίστοιχα στο αντικείμενο της τεχνικής περιγραφής των χεριών και ποδιών και αποδεδειγμένης προϋπηρεσίας δύο (2) ετών ή εξακοσίων (600) ημερομισθίων, με εξαρτημένη ή μη εργασία, στο οικείο επάγγελμα,σε κομμωτήριο ή κουρείο ή/και σε επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες περιποίησης χεριών – ποδιών (για τους Τεχνίτες περιποίησης χεριών και ποδιών).

Καλέστε μας στα τηλέφωνα και στα στοιχεία επικοινωνίας που υπάρχουν παρακάτω και κλείστε άμεσα θέση!

 

➤ Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα:

Ιωάννινα : 2651076350 κιν. 6977708470   

ΚΕΡΚΥΡΑ κιν. 6989754569

➤ Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος:

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  a

  Κριτικές

  Αξιολογήσεις

  Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

  Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ονυχοπλαστική”

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Post comment