Νέο Voucher Ανέργων 25-45 ετών για την αναβάθμιση και επανακατάρτισης γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων σε τομείς υψηλής ζήτησης.

Νέο Voucher Ανέργων 25-45 ετών για την αναβάθμιση και επανακατάρτισης γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων σε τομείς υψηλής ζήτησης.
Περιγραφή προγράμματος

Σκοπός της Δράσης είναι η αναβάθμιση των δεξιοτήτων ή/και η επανακατάρτιση 10.000 ανέργων ηλικίας 25-45 ετών σε τομείς υψηλής ζήτησης με έμφαση στις πράσινες και ψηφιακές δεξιότητες και η ένταξη των ωφελούμενων που ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα και πιστοποιήθηκαν σε πρόγραμμα επιδοτούμενης 6μηνης απασχόλησης σε επιχειρήσεις.Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:α) Πρόγραμμα θεωρητικής κατάρτισης ανέργων εγγεγραμμένων στη Δ.ΥΠ.Α. διάρκειας 80 ωρών ΜΟΝΟ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ (60 ώρες σύγχρονη και 20 ώρες ασύγχρονη) – μέσω επιταγών κατάρτισης ( training voucher)Εκπαιδευτικό επίδομα είναι 400,00€β) Πιστοποίηση των γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης.γ) Εξάμηνη επιχορηγούμενη από τη ΔΥΠΑ απασχόληση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα σε θέσεις εργασίας για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας με επιδότηση της απασχόλησης έως και 100% και με το ποσό έως 6132 €.

Δικαιούχοι:

10.000 άνεργοι εγγεγραμμένοι στο μητρώο ανέργων της ΔΥΠΑ από 25 έως 45 ετών και επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μετά το τέλος του σεμιναρίου θα υπάρξει η άμεση έναρξη απασχόλησης σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

  a

  Κριτικές

  Αξιολογήσεις

  Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

  Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Νέο Voucher Ανέργων 25-45 ετών για την αναβάθμιση και επανακατάρτισης γνώσεων, ικανοτήτων και δεξιοτήτων σε τομείς υψηλής ζήτησης.”

  Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

  Post comment